desurfschoolinhoekvanholland.nl, Inc., klik hier voor home.

Suppen

Stand up Paddleboarden is misschien wel de nieuwste sensatie op het gebied van watersporten. Bij Paddleboarden (ook wel Suppen genoemd) sta je rechtop op een lang breed board en stuur je met een lange paddle. Vooral op dagen met weinig wind en kleine golfjes kun je snel leuke ritjes maken op een sup!

Stand Up Paddleboarden is een sport voor jong en oud en iedereen kan het leren. We hebben een uitgebreide collectie Softtop boards waardoor het een van de veiligste surfsporten voor kinderen is. Daarnaast kun je bij ons ook boards en paddles huren.

Met een supboard peddel je eenvoudig in zelfs de kleinste golven, waardoor het een goed alternatief is op dagen zonder al te hoge golven. Voor de gevorderde surfer is het ook mogelijk om serieuze golven te pakken, maar dat is in de regel slechts voor fysiek sterkere surfers weggelegd.

Skimboarden

In de jaren twintig experimenteerden strandwachten in Laguna Beach, Californië met de eerste skimboards. Een skimboard is een houten plank waarmee je over een dun laagje water in de shorebreak glijdt.

sup

(Sandboarden)

(Powerkiten)

Informatie

Prijs: 25,- per persoon (Inclusief wetsuit, board, paddle en instructeur)

duur: 1 uur

Meenemen: zwemkleding, handoek(en), warme trui of zonnebrandcreme, plastic tas voor je natte kleding

Druk hieronder op reserveren voor een online reservering!

 

b reserveren